menu

CONCEPTUL PROMOVAT

/ la pagina de pornire

CONCEPTUL PROMOVAT

DE MERCARI

La Mercari oferim un raport excelent între preţ şi calitate, în asociere cu o selecţie supusă modificării permanente de mărci de top şi produse de designer, cu până la 60% mai ieftine în comparaţie cu prețul de vânzare recomandat de furnizor (PVR), fiind astfel mult mai ieftine în comparaţie cu sortimentul disponibil în centrele comerciale sau în magazinele de pe arterele comerciale principale.

PLUSVALOARE PENTRU

CLIENŢII NOŞTRI

Mercari este o companie de retail care comercializează produse în regim Off-Price. Off-Price reprezintă conceptul nostru și înseamnă că oferim clienților noștri cel mai bun raport posibil între preţ şi calitate. Din punctul nostru de vedere, este vorba despre o combinație între marcă, modă, preț și calitate. Spre deosebire de comercianții cu amănuntul tradiționali, la noi nu există, cu caracter general, reduceri, lichidări de stoc de sezon sau alte oferte speciale. În schimb, oferim mărci de top și produse realizate de designeri renumiţi cu un preţ mai redus cu până la 60% în comparaţie cu preţul de vânzare recomandat, ceea ce înseamnă în condiţii mult mai avantajoase în comparaţie cu mărfurile din centrele comerciale sau magazinele de pe arterele comerciale principale – iar această ofertă este disponibilă zilnic. De asemenea, nu suntem un Outlet-Store. Un Outlet-Store comercializează de regulă produsele fabricate de către un singur producător. Noi suntem diferiți – vă oferim branduri provenite de la mii de furnizori din întreaga lume. Obţinem preţurile noastre recomandate de vânzare de la titularii mărcilor şi furnizorii noştri, care trebuie să confirme preţurile recomandate de vânzare. Utilizăm intens normele comerciale pentru a valida directivele şi procesele noastre.

NOI SUNTEM CUMPĂRĂTORI INTELIGENŢI,

LA FEL CA DUMNEAVOASTRĂ

Cumpărătorii noștri caută pe parcursul întregului an cele mai dorite mărci de top și produse de designer ale sezonului, de la articole de modă pentru întreaga familie până la accesorii. Achiziţionăm mărfurile de la o gamă variata de furnizori: de la mărci de top, designeri renumiţi, branduri consacrate şi în curs de afirmare în domeniul modei şi furnizori cunoscuţi pentru articolele pline de stil,la moda şi comori unice. Achizitorii noștri aleg numeroase culori, stiluri și materiale diferite, astfel încât să putem oferi permanent o selecție excelentă. Achizitorii noștri se remarcă prin oportunism şi spiritul antreprenorial. Cu un ochi versat pentru branduri, modă și calitate, precum și abilități excelente de negociere, aceştia vor obţine cel mai bun preț posibil și vor transfera reducerile de preţuri obţinute în beneficiul dumneavoastră. În anumite situaţii, achizitorii noștri nu pot rezista produselor extraordinare pe care le descoperă pe parcursul călătoriilor acestora în jurul globului. De exemplu, cumpărăm cașmir de lux și merinos din Italia. Căutăm permanent mărci, modă, calitate și un raport dintre preţ şi performanţă atractiv, indiferent când și de unde cumpărăm.

NU REFACEM STOCURILE

PENTRU ACELAŞI PRODUS

Spre deosebire de alți comercianți cu amănuntul, care își cumpără produsele în funcţie de sezon, noi achiziţionăm marfă pe tot parcursul anului, astfel încât dispunem de mărci noi și produse de designer, care ajung în magazinele noastre de mai multe ori pe săptămână. Astfel, vă recomandăm să ne vizitaţi mai des pentru a descoperi cele mai recente chilipiruri sub formă de produse de designer, precum și comori unice la prețuri surprinzătoare. Un magazin Mercari de dimensiuni medii primește mai multe livrări pe parcursul unei săptămâni, iar fiecare dintre acestea conține mii de articole. Sortimentul care se modifică rapid permite vânătoarea de comori, o adevărată atracţie pentru clienții noștri aflaţi la cumpărături. Vă place acest produs? Nu ezitaţi şi cumpăraţi-l înainte ca altcineva să vi-l ia de sub nas! În depozitele noastre intermediare nu dispunem de articole pentru completarea stocurilor, iar directorii magazinelor noastre nu ştiu de multe ori nici ei care sunt noile produse livrate până când nu deschid ușile camionului care livrează marfa. De aceea este atât de interesant să vă faceți cumpărăturile la noi. Cantitatea pe care o achiziţionăm din fiecare marcă variază – uneori cumpărăm un număr redus de articole, alte ori cumpărăm volume ridicate de mărfuri. Singurul lucru care contează este convingerea noastră că clienții noștri vor fi atraşi de produse și prețuri.

NU TOATE CUMPĂRĂTURILE

SUNT LA FEL

Majoritatea produselor comercializate de noi sunt produse de marcă, cu până la 60% mai ieftine în comparaţie cu prețul de vânzare recomandat de furnizor, fiind astfel mult mai ieftine în comparaţie cu sortimentul disponibil în centrele comerciale sau în magazinele de pe arterele comerciale principale. O mare parte dintre articolele noastre reprezintă produse la modă în sezonul actual. Un procent redus provine din ultimul sezon sau face parte din categoria de produse clasice permanent actuale, pe care le oferim de asemenea la preţuri surprinzătoare. Valorificăm nenumărate oportunități. Acestea pot fi reprezentate de stornările centrelor comerciale, supraproducții ale furnizorilor de produse de marcă sau oportunităţi excelente de afaceri, în situaţia în care un furnizor intenţionează să îşi lichideze stocurile, precum şi numeroase opțiuni suplimentare, care vă asigură o plusvaloare enormă.

MAGAZINE MODERNE

FĂRĂ ELEMENTE SUPLIMENTARE INUTILE

Magazinele noastre sunt la fel de flexibile ca şi noi. Nu avem pereți între raioane, astfel încât să putem extinde sau restrânge cu ușurință categoriile de produse,pentru a pune în practica cele mai noi cerinţe şi a ne adapta schimbărilor survenite,în asociere cu gusturile clienților. Ne plac magazinele noastre luminoase și moderne, iar modul nostru de lucru clar, fără complicaţii inutile, ne ajută să valorificăm reducerile spectaculoase de costuri în beneficiul dumneavoastră. Astfel, nu trebuie să vă așteptați la dotări complexe – în schimb, vă punem la dispoziţie mărci, articole moderne, prețuri și calitate de top. Toate acestea ne permit să vă oferim o gamă atractiva, care se modificări rapid,de produse de calitate superioară –la un preț surprinzător de atractiv. Indiferent de stilul dumneavoastră preferat – clasic, understatement sau ieşit din comun – știm că veți găsi de fiecare dată ceva neobișnuit, individual și special la un preț extrem de avantajos.

GĂSIȚI-NE