Despre MERCARI

Magazinul online www.mercari.ro este detinut de Mercari Bulgaria Ltd. - una dintre companiile cu cea mai rapida crestere din Bulgaria si Romania in domeniul comertului cu amanuntul de haine, incaltăminte si accesorii de brand ale unor producatori de renume mondial. Compania si-a inceput operatiunile in 2010 si are actualmente un lant de succes in numar de 16 de magazine in Bulgaria. In ultimul an, peste 3.8 milioane de vizitatori, potential client,  au fost intampinati in magazinele noastre, aproape 40% dintre acestia fiind clienti fideli. Numarul de articole vandute pentru anul 2019 depaseste 500.000.

Pana in prezent, perspectivele dezvoltarii companiei sunt extinderea constanta a afacerii si atingerea mai multor clienti prin deschiderea de noi magazine si prin vanzari online prin intermediul magazinului nostru online www.mercari.ro.

Majoritatea produselor pe care le comercializam sunt branduri de moda de nivel mondial, care sunt cu pana la 60% mai ieftine decat pretul recomandat de furnizor si, prin urmare, foarte accesibile. Majoritatea bunurilor noastre sunt in stilul modern al sezonului curent, iar un procent mic este din ultimul sezon sau apartin vesnicilor clasici. Selectam cu atentie si iubim produsele pe care le oferim si le consideram demne pentru a va satisface gusturile! Consideram ca timpul impartasit cu www.mercari.ro va fi o experienta placuta si suntem convinsi ca achizitiile dvs. va vor face sa va simtiti unici si speciali!