LIVRAREA SI PLATA

I. TRANSPORT

La Mercari vă oferim Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.15,90 lei costul transportului pentru comenzi mai mici de 150 lei! 
Când veți primi expedierea Mercari*? 

În cazul în care comanda dvs. este plasată:

1. Luni-vineri*:

- Comanda înregistrată până la ora 15:00. - veți primi coletul în termen de 2 /două/ zile lucrătoare.

- Comanda înregistrată după ora 15:00. - primiți coletul în termen de 3 /trei/ zile lucrătoare.

2. Sâmbătă-duminică* - îl primiți miercuri.

3. În cazul în care în localitatea dvs. nu există un birou al companiei de curierat selectate, veți primi comanda în conformitate cu programul de servicii.

Comanda dvs. va sosi fără opțiunea "Previzualizare" și fără opțiunea "Test", dar acest lucru nu ar trebui să vă deranjeze - vă oferim dreptul de a returna articolele achiziționate în termen de 30 de zile de la primirea lor!

*La Mercari respectăm cu strictețe termenele de livrare, dar în circumstanțe excepționale sau din motive independente de voința noastră (de exemplu, probleme tehnice sau de sistem, întârzieri în programul companiei de curierat etc.), termenele pot fi prelungite. Dacă se întâmplă acest lucru, nu vă faceți griji - vă vom anunța imediat la adresa de e-mail sau la numărul de telefon furnizat.

II. PLATĂ.

Alegeți:

  1. Opțiunea DEBIT/CARD DE CREDIT - la finalizarea comenzii veți fi redirecționat către o pagină EPay unde trebuie să introduceți datele bancare. 
  2. Opțiunea PLATA RAMBURS- Plătiți suma corespunzătoare comenzii dumneavoastră atunci când o primiți de la un reprezentant sau de la biroul unei companii de curierat. 
  3. Opțiunea "PORTOFOLIU VIRTUAL" - plătiți integral sau parțial comanda utilizând sumele acumulate în portofelul dvs. virtual. 

Atenție! Nu suntem responsabili pentru detaliile bancare sau de expediere introduse incorect! 

Nu ați găsit ceea ce căutați? 
Consultați termenii și condițiile complete:

Metoda de plata
Conditii de livrare

sau contactați-ne la: 0371 700 165 [email protected]