Este necesara inregistrarea pentru a plasa comenzi de pe site?
Inregistrarea pe www.mercari.ro este optionala. Utilizatorii pot face cumparaturi din MAGAZINUL ONLINE in ambele moduri - atat ca Utilizatori inregistrați, cat si ca Invitați (fara a fi inregistrat). Inregistrarea va va facilita urmarirea tuturor comenzilor, solicitarilor de returnare si multe altele. Utilizatorii inregistrati au acces la toate functionalitatile site-ului.
Care este pretul pe care trebuie sa il platesc pentru un articol?
Fiecare produs are Pretul de vanzare recomandat si Pretul nostru. Clientul trebuie sa plateasca Pretul nostru, care este cu pana la 60% mai ieftin decat pretul recomandat. Astfel, intotdeauna platesti pretul mai mic fara a mai fi necesar sa introduci un cod promotional, un voucher sau mai mult. Din calculul din caseta dvs. (coltul din dreapta sus), puteti verifica costul final al comenzii dvs.
Ce inseamna ca elementul este salvat?
Când adăugați un articol în caseta dvs., selectând butonul „Adăugare”, acesta vă este salvat timp de 25 de minute. În acest timp, articolul vă așteaptă în cutia dvs. și nu poate fi achiziționat de un alt utilizator. Dacă nu finalizați comanda dvs. până la acest termen limită, articolul va fi eliberat și poate fi achiziționat de altcineva.
Aveti optiunea `Verificare / proba` disponibila la livrare?
Livrarea se face fara opțiunea verificare / proba.
Cum pot plati?
Plata produselor se face in urmatoarele moduri: numerar la primirea transportului (numerar la livrare); prin aplicatia PAYSERA din site, la care vei fi redirectionat , cu carduri Visa, MasterCard și Maestro.
Unde pot primi comanda mea?
Comenzile sunt livrate la adresa de livrare pe care o specifici in comanda ta. Nu se efectuează livrari catre magazinele fizice Mercari.
Care este perioada de retur?
Articolele pot fi returnate in termen de 100 de zile de la primire.
Cine este responsabil pentru cheltuielile de transport și retur?
Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.15,90 lei costul transportului pentru comenzi mai mici de 150 lei. Clientul nu suporta costul serviciului de curierat doar in cazul unui produs livrat gresit, nu din vina sa.
Pot sa inlocuiesc daca un articol nu are dimensiunea potrivita?
Magazinul online www.mercari.ro nu ofera inlocuire. Produsele sunt piese unice, astfel încat MERCARI nu va putea inlocui articole cu aceleasi caracteristici. In consecinta, la o reclamatie justificata sau la o cerere aprobata pentru returnarea produselor, COMPANIA restituie in cont suma platita de client.
Ce produse nu sunt rambursabile?
Produsele nereturnabile sunt: costume de baie, lenjerie de corp, corsete, sosete sau alte produse caracterizate ca si lenjerie, din motive de igiena sau de protectie a sanatatii clientilor nostri. Alte produse care nu sunt supuse returnarii pentru care clientul nu pastreaza cutia originala si eticheta; produse care indica faptul ca au fost utilizate; deteriorate sau tratate in orice fel
In cat timp va fi rambursata contravaloarea returului meu?
In termen de 14 zile de la data primirii noastre a produselor returnate.
Unde pot returna marfurile cumparate de pe site?
Articolele sau produsele aprobate pentru returnare sunt returnate la urmatoarea adresa: Mercari Oras: Giurgiu Judet: Giurgiu Address: Strada Drumul Serei 9 Persona de contact: Mercari Tel: 0371 700 165 Nu se accepta retur la magazinele fizice Mercari.
Ce este un portofel virtual?
Pentru confortul dvs., am creat serviciul „Portofel virtual”. Pentru a profita de acesta trebuie să fiți înregistrat pe site. În cazul în care returnați un produs cumpărat de pe www.mercari.ro și alegeți ca rambursarea care urmează să fie făcută în „Portofelul virtual”, veți acumula automat suma acolo după ce procesăm și aprobăm cererea dvs. de returnare. În acest fel, aceasta suma de bani din portofelul virtual o veti putea folosi imediat pentru următoarea comandă de pe site