TERMENI DE UTILIZARE A VOUCHERILOR MERCARI

TERMENI DE UTILIZARE A VOUCHERILOR MERCARI

Oferim vouchere pentru achiziționarea de bunuri din magazinele noastre. Voucherul poate fi achiziționat de dvs. ca un cadou cu valoarea dorită prin toate mijloacele de plată oferite în magazinele noastre. Un voucher poate fi, de asemenea, eliberat la returnarea produselor către MERCARI în termenul de înlocuire de 30 de zile, conform politicii noastre. Aceasta este o oportunitate care vă poate fi oferită și nu leagă părțile în niciun fel. În cazul emiterii unui voucher contra articolelor returnate, valoarea voucherului va fi egală cu valoarea sumei plătite pentru articolele respective.

Voucherul poate fi utilizat în toate magazinele MERCARI din țară. Valabilitatea sa este de 1 an de la data emiterii și în perioada de valabilitate poate fi folosită de un număr nelimitat de ori până la epuizarea disponibilității sale. MERCARI nu permite schimbul unui voucher pentru bani. Oferim vouchere pentru achiziționarea de bunuri din magazinele noastre. Voucherul poate fi achiziționat de dvs. si ca un cadou cu valoarea dorită prin toate mijloacele de plată oferite în magazinele noastre.

Dacă doriți să cumparati bunuri care depășesc valoarea voucherului, diferența trebuie plătită de dvs. Voucherul este destinat utilizării de către purtător și numai titularul său este responsabil pentru utilizarea acestuia. MERCARI nu înlocuiește GIFT CARDURILE pierdute, furate sau deteriorate. Când achiziționați un GIFT CARD sau îl primiți cu un produs returnat, acceptați acești termeni. MERCARI își rezervă dreptul de a interpreta, modifica și încheia termenii fără o notificare prealabilă.