Joc "SHOW THE LOOK #lovemercari" cu un premiu CĂLĂTORIE SURPRIZĂ PENTRU DOI

CUM PARTICIPAȚI:

 1. Fă o fotografie cu un articol din Mercari
 2. Etichetează-ne în fotografie cu hashtag-ul @mercari_ro
 3. Adăugați hashtag-ul #lovemercari la descrierea postării
 4. Postează fotografia pe contul tău de Instagram
 5. Asigură-te că ai contul  deschis (public) și că postarea este vizibilă pentru toată lumea. În caz contrar, nu vom vedea fotografia și, prin urmare, nu poate fi reflectată ca participantă la joc.
 6. Câștigătorul va fi extras la întâmplare dintre toți cei care au participat la Joc.

 

 

TERMENI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE LA JOCUL "#LOVEMERCARI"

1) PERIOADA DE JOC

 1. Acești Termeni și Condiții /"T&C"/ reglementează regulile Jocului "#lovemercari", denumit în continuare "Jocul".
 2. Jocul începe la ora 10:30 pe 26.04.2023
 3. Data de încheiere a jocului este 30.06.2023 Promotorul își rezervă dreptul de a prelungi sau de a scurta durata jocului fără notificare prealabilă.

2) ORGANIZATORUL JOCULUI

 1. Mercari Bulgaria Ltd, cu sediul social și adresa înregistrată în Bulgaria, Plovdiv, Blvd. Tsar Simeon nr. 32, denumită în continuare "Organizator".

3) PLATFORMA PE CARE ESTE IMPLEMENTAT JOCUL

 1. Jocul este organizat și implementat pe platforma de internet Instagram, pe pagina oficială a Organizatorului - https://www.instagram.com/mercari_ro/.
 2. Jocul nu este sponsorizat de către rețeaua de socializare Instagram.

4) PARTICIPARE

 1. Participarea la Joc este deschisă oricărei persoane fizice care are vârsta de 18 ani sau mai mult, denumită în continuare "Participant".
 2. Participarea este gratuită și independentă de achiziționarea unui anumit articol în momentul participării. Prin participarea la joc, utilizatorul acceptă prezentele CGC. Participarea este voluntară. Nu există nici un drept la rambursare.

5) PREMIUL

 1. Organizatorul oferă ca premiu 1 (un) voucher cadou pentru o "CĂLĂTORIE SURPRIZĂ" pentru două persoane, valabil pentru o perioadă de 1 (un) an.

6) REGULILE ȘI PROCEDURA DE JOC

 1. Pentru a participa la Joc, Participantul trebuie să facă următoarele:
  • 1.1. Să posteze o fotografie cu cel puțin un articol achiziționat din magazinul online https://mercari.ro/ în profilul său personal doar pe platforma https://www.instagram.com
  • 1.2. Folosește hashtag-ul #lovemercari în descriere și etichetează pagina Instagram a Organizatorului (@mercari_ro) în aceeași fotografie.
  • 1.3. Contul de  Instagram trebuie să fie deschis (public). În cazul în care contul este închis (privat), în scopul  participării la Joc, acesta va trebui să fie schimbat în public pe durata Jocului.
 2. Fiecare Participant poate participa de mai multe ori în perioada de desfășurare a Jocului, dar cu fotografii diferite.
 3. Prin participarea la Joc, utilizatorul ia cunoștință de prezentele CGC și de prevederile privind protecția datelor.
 4. Fiecare utilizator este responsabil pentru corectitudinea juridică a imaginii. Postările participanților trebuie să fie libere de pretenții din partea unor terți. În caz contrar, Participantul despăgubește Mercari Bulgaria Ltd. de toate costurile suportate de titularul de drepturi ca urmare a unei reclamații.
 5. Mercari își rezervă dreptul de a revizui orice imagine și de a refuza sau de a exclude din joc orice conținut care nu respectă regulile sau care este în alt mod dăunător sau inadecvat.
 6. Un participant care îndeplinește condițiile din clauza 4).1. și îndeplinește cerințele din clauza 6).1. va fi înscris în Joc pe baza tragerii la sorți pentru a câștiga Premiul, cu excepția cazului în care se încadrează în restricțiile din clauza 6).7.
 7. Restricții privind participarea și excluderea din Joc:
  • 7.1. Fiecare Participant are voie să se înscrie cu un singur cont Instagram.  În caz de încălcare a acestor CGC, Organizatorul își rezervă dreptul de a exclude persoane din Joc.
  • 7.2. Contul de Instagram al Participantului trebuie să fie deschis (public) pe întreaga durată a Jocului.
  • 7.3. În cazul în care Organizatorul detectează acțiuni continue și/sau malițioase ale unui Participant pentru a manipula Jocul și/sau încercări de a avea mai mult de o înregistrare, Organizatorul are dreptul de a descalifica și de a elimina Participantul din Joc.
  • 7.4. Angajații Mercari Bulgaria Ltd. și membrii de familie ai acestora sunt excluși de la participarea la Joc.
 8. Determinarea și anunțarea câștigătorilor:
  • 8.1. Un (1) câștigător va fi selectat la întâmplare de către Promotor și va primi un (1) premiu.
  • 8.2. Câștigătorul va fi anunțat de către Organizator imediat după încheierea Campaniei.
  • 8.3. Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Instagram a Organizatorului prin furnizarea contului de Instagram câștigător și/sau a numelui Participantului câștigător.
 9. Primirea premiului:
  • 9.1. Premiul va fi primit în cel mult 2 săptămâni de la primirea informațiilor și a detaliilor de livrare de la Câștigător.
  • 9.2. Plata Premiului în numerar sau un eventual schimb nu este posibilă.
  • 9.3. Organizatorul nu va suporta niciun fel de costuri suportate de participantul câștigător în legătură cu utilizarea premiului.
  • 9.4. Organizatorul nu are nicio obligație de a coresponda cu Participanții necâștigători, inclusiv de a-i anunța că nu au câștigat.
  • 9.5. Organizatorul nu va fi răspunzător pentru: nume de utilizator Instagram incorecte sau înșelătoare; profiluri Instagram duplicate de către utilizatori necinstiți; transmisiuni electronice de date defectuoase sau nereușite; eșecul legăturii de comunicare, indiferent de cauză, în legătură cu echipamentele, sistemele, rețelele, liniile, sateliții, serverele, computerele sau furnizorii folosiți în legătură cu acest Joc; indisponibilitatea sau lipsa de disponibilitate a internetului sau a site-ului web sau orice combinație a acestora; defecțiuni ale sistemului site-ului web sau ale platformei Instagram; alte circumstanțe de forță majoră; sau orice alte circumstanțe.

7) CONTACTE

 1. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați [email protected] pe subiectul "#lovemercari".

Acești Termeni și Condiții intră în vigoare din momentul anunțării Jocului și au efect nelimitat în timp, indiferent de finalizarea sau încetarea Jocului.