Cod promoțional pentru -10% reducere la următoarea comandă

Termeni și condiții:

Fiecare client care a înregistrat cu succes o comandă din magazinul online www.mercari.bg , indiferent de valoarea acesteia, primește un mesaj de follow-up la adresa de e-mail furnizată, care conține un voucher de cumpărături sub forma unui cod de reducere de 10% pentru întreaga comandă următoare.

Clientul are dreptul la reducere indiferent de valoarea următoarei sale comenzi.

Codul de reducere de 10% este valabil din ziua următoare datei de primire a acestuia și este activ timp de 5 zile calendaristice. 

Reducerea de 10% se aplică la toate articolele pe care clientul decide să le adauge la următoarea comandă și se aplică la valoarea finală a comenzii.

Activarea codului de reducere individual se face prin introducerea acestuia în câmpul de mai jos, care se află la ultimul pas al finalizării comenzii:  

După aplicarea codului, reducerea de 10% va fi activată cu succes și va fi generată în valoare în suma finală de plată de către client

În cazul schimbării sau returnării bunurilor achiziționate de pe site-ul www.mercari.ro , pentru care a fost utilizat codul de reducere, dreptul de utilizare a codului de reducere nu este rambursat clientului. 

Voucherul poate fi utilizat doar ca o reducere parțială și nu poate fi folosit pentru a primi direct articolul (articolele).

Clientul nu are dreptul de a schimba și de a primi reducerea într-un echivalent în valută.

Perioada de campanie :până pe 31.12.2022.

Cumpara