Portofel Virtual

Am creat serviciul „Portofel virtual” pentru confortul dvs. Pentru a profita de acesta trebuie să fiți înregistrat pe site. În cazul în care returnați un produs cumpărat de pe www.mercari.ro și alegeți ca rambursarea care urmează să fie făcută în „Portofelul virtual”, veți acumula automat suma acolo după ce procesăm și aprobăm cererea dvs. de returnare. În acest fel veți putea folosi suma mai repede în următoarea comandă de pe site.
Termeni de utilizare
 (1) UTILIZATORUL înregistrat are posibilitatea de a profita de serviciul „Portofel virtual”, cu ajutorul căruia poate acumula o sumă pentru cumpărături în MAGAZINUL ONLINE.
(2) Suma din „Portofelul virtual” se acumulează in cazul returnarilor, în cazul în care UTILIZATORUL a efectuat plata comenzii prin card bancar sau ramburs și a declarat în mod explicit că dorește ca suma să fie rambursată prin „Portofelul virtual” in cadrul completarii cererii de returnare.
(3) Suma din „Portofoliul Virtual” se acumulează la returnarea produselor din comenzi, comenzi care au fost plătite anterior prin „Portofoliul Virtual”. Sumele din portofelul virtual nu sunt plătite nici în numerar sau prin transfer bancar.
(4) Suma acumulată poate fi utilizată integral sau parțial într-o singură comandă. Dacă suma comenzii este mai mică decât suma din „Portofelul virtual”, diferenta va rămâne disponibilă pentru utilizare în comenzile viitoare. Dacă suma comenzii este mai mare decât suma din „Portofelul virtual”, va fi necesar să plătiți diferența prin card bancar sau ramburs, la opțiunea UTILIZATORULUI.
(5) Pentru ca UTILIZATORUL să utilizeze suma acumulată din „Portofelul virtual”, trebuie să fie conectat la contul său. Când vine vorba de finalizarea comenzii, ca metodă de plată, UTILIZATORUL trebuie să selecteze opțiunea „Aplică portofelul virtual”. Dacă câmpul necompletat nu indică suma care va fi utilizată de „Portofelul virtual” și disponibilitatea acestuia este suficientă pentru a plăti comanda, suma va fi plătită automat în totalitate.